Published: 2020-12-29
Articles
Analysis of Training Program in Front Office Department at Aryaduta Bali Hotel
Luh Putu Diah Ayu Savitri,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
I Gusti Agung Gede Witarsana,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
Desak Gede Chandra Widayanthi,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
I Wayan Restu Darmawan,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
56-68
Kajian Tenaga Kerja Milenial di Bidang Hospitaliti
Ni Gusti Made Kerti Utami,
Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung,
Indonesia
Dede Kuswandi ,
Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung,
Indonesia
Erfin Roesfian ,
Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung,
Indonesia
Maksum Suparman ,
Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung,
Indonesia
Lien Maulina,
Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung,
Indonesia
Asdiansyah Saputra ,
Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung,
Indonesia
69-80
Analysis on Employee Job Satisfaction at Daluman Villa
Sekarini Sekarini,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
I Ketut Surata,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
Desak Gede Chandra Widayanthi,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
I Wayan Restu Darmawan,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
81-90
Strategies to Interpret Javanese Cultural Terms Made by Tourist Guides at Kasunanan Palace of Surakarta
Budi Purnomo,
Sekolah Tinggi Pariwisata Sahid Surakarta,
Indonesia
91-96
The Effect of Indirect Compensation on Employee Performance in Daluman Villa Kuta Bali
Sri Sukmawati Wijaya,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
I Ketut Surata,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
Luh Putu Kartini,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
Raissa Puspita,
Politeknik Pariwisata Bali,
Indonesia
97-110